11 Noiembrie 2018 – Ziua veteranilor de razboi din teatrele de operatii

In an centenar comemoram jertfa celor ce și-au dat viata pentru tara lor! Prin efortul doamnei director Liliana Ivanel elevii Scolii Gimnaziale Maxenu au avut parte de momente unice si destainuri ale reprezentaților armatei romane. Speram ca au invatat o lecție frumoasa despre sacrificiu si dragoste de patrie!

11 Noiembrie 2018 – Ziua veteranilor de razboi din teatrele de operatii, zi in care ne-am arătat inca o data recunoştinţa pentru militarii întorşi din misiuni şi ne-am comemorat eroii . Aducem sincere multumiri reprezentantilor Armatei Romane din cadrul Diviziei 2 Infanterie Getica Buzau, care prin efortul depus, ne-au amintit ce inseamna spiritul de sacrificiu, dedicatia si dragostea de neam prin misiunile pe care le-au îndeplinit, cu profesionalism, curaj şi daruire, în ultimele decenii în teatrele de operaţii .

Toti cei prezenti, elevi, parinti, profesori, le-au multumit fiecăruia in parte si i-au asigurat ca vor rămâne veşnic în inimile noastre, unii dintre acestia, eroi intraţi mult prea devreme în legendă, cărora le datorăm recunoştinţă şi pios respect.
Elevii au reusit, speram, sa inteleaga care este forma supremă de manifestare a stimei, prețuirii și respectului față de imnul național, drapelul României, personalități militare, drapelul de luptă, evenimentele aniversare, însemnele comemorative sau persoanele decedate, cărora li se organizează funeralii cu onoruri. Sincere felicitari invitatilor nostri pentru aceasta lectie de viata si de istorie!!!