Ziua Națională a României – 2019

Ziua Națională a României sărbătorită cu mândrie de elevii școlilor și grădinițelor din comuna. Ne-am reamintit de eforturile și de eroismul inaintasilor noștri care au creat România Mare, cea de care noi ne bucuram astăzi în deplina libertate. Am simțit emoțiile tuturor!!! La mulți ani, dragi romani!!!

Citeste

Efectele schimbarilor climatice

 O activitate care a reusit sa constientizeze elevii clasei a VI-a din cadrul Scolii Gimnaziale Maxenu in ceea ce priveste efectele dezastruoase pe care omul le poate avea asupra planetei. Ne-au indemnat sa o protejam pentru a avea un mediu propice atat pentru noi, dar si pentru generatiile viitoare! Felicitari…

Citeste

Suntem mici, dar iubim planeta!

Indrumati cu multa caldura, rabdare si dedicatie, piticii din cadrul GPN Maxenu, GPN Pogonele si GPN Tintesti au demonstrat ca salvarea planetei este imperios necesara chiar si la o varsta atat de frageda!Felicitari doamnelor educatoare, parintilor si micilor prescolari!

Citeste

Saptamana Educatiei Globale

Saptamana Educatiei Globale sarbatorita de elevii din clasele pregatitoare si I! Felicitari doamnelor invatatoare Petrosel Cristina si Serbanoiu Elena pentru modalitatea in care cei mici au constientizat faptul ca, fara implicarea noastra, planeta sufera modificari iremediabile.

Citeste

Proiect – Unitate prin cultura și educatie

,, Unitate prin cultura și educatie”, proiect de parteneriat educational între Scoala Gimnaziala Maxenu, com Țintești și IP Gimnaziul Varancau, regiunea Soroca, Republica Moldova.Prima zi:Cele doua instituții duc la îndeplinire o misiune comuna, formatoare, dincolo de care se afla dorința comuna de a aparține unui spațiu omogen din punct de…

Citeste

Roua de Baragan – 2019

Toamna a debutat în costum de sărbătoare… Ansamblul de dansuri folclorice al Scolii Gimnaziale Maxenu MLĂDIȚE DE BARAGAN, a incantat publicul spectator prin prestația deosebita în cadrul zilei comunei Țintești – ROUA DE BARAGAN și au fost apreciați și premiați de către Primăria Țintești. Felicitări!!!!

Citeste